Eigenzinnig & Stijlvol

Een sterke focus op service en kwaliteit. Met een eigentijdse uitstraling, gastvrijheid & pure ambacht is Wouter Optiek een begrip in Bunschoten-Spakenburg en omgeving. Gewoon even binnen vallen om te vertellen hoe de bril bevalt, dat horen we graag.

Je kunt bij ons terecht voor o.a. brillen, lenzen, gehoorbescherming, hoortoestellen!

Natuurlijk is een afspraak maken ook mogelijk! Voor een vrijblijvende hoortest bijvoorbeeld.

Een strenge partner selectie zorgt ervoor dat we altijd met de beste partners werken en dit leidt tot scherpe tarieven zonder verlies van kwaliteit. Een mooi voorbeeld is de samenwerking met o.a. Zeiss en Phonak die de nieuwste technieken en apparatuur mogelijk maken in zowel Zien als Horen voor jou als klant.

Graag tot ziens!

Wouter, Jordi & Karin

Trends & Inspiratie

Bij Wouter Optiek volgen we de nieuwste trends in de fashion wereld. We hebben inspiratieboeken en kleurstijlen om de bril te zoeken die bij je past. Het is belangrijk om je goed te voelen bij het montuur wat je draagt, ongeacht de toepassing.

Service bij Wouter Optiek

het begrip service is diep verweven in het bestaan van Wouter Optiek. Zit je nieuwe bril niet lekker, de koffie smaakt niet of heb je geslapen met je lenzen in en wil je zekerheid. Welkom. De deur staat altijd open bij Wouter Optiek, ook via social media!